Kunstroute Locatie 24: Pietersbergseweg 54

Kunstroute Renkum 2023 op 3 en 4 juni:
Marcel Mellema, Suzanne Steeghs en Angelique Hagenaar exposeren samen op locatie 24 van de route in Oosterbeek: De Pietersbergseweg 54.

Dit jaar doen Angelique Hagenaar en Suzanne Steeghs voor het eerst mee met de Kunstroute Renkum. Samen met Marcel Mellema exposeren zij op locatie 24: Pietersbergseweg 54 in Oosterbeek. De locatie zelf is al een bezoek waard vanwege het prachtige uitzicht over het Renkumse landschap. Maar de expositie van deze drie kunstenaars maakt het bezoek helemaal de moeite waard.

Angelique Hagenaar, Marcel Mellema en Suzanne Steeghs

Angelique Hagenaar is een fotograaf uit Oosterbeek. Terwijl ze bezig is met het “dagdagelijkse”, ziet ze zo veel moois om haar heen gebeuren. Angelique legt haar bijzondere manier van kijken graag vast doormiddel van fotografie. Ze gebruikt vaak zwart /wit tonen met soms een minimalistische extra kleur die haar raakt.

Suzanne Steeghs schildert abstract en intuïtief. Dit betekent dat ze zich niet laat leiden door vooraf bepaalde vormen of ideeën, maar dat ze juist openstaat voor wat er ontstaat in het moment. Haar werk is te typeren als kleurrijk en organisch, waarbij de grenzen tussen de natuurlijke en abstracte elementen vaak vervagen. Door haar schilderijen probeert ze de kijker mee te nemen in haar kijk op de natuur en de wereld om ons heen, en te inspireren tot meer bewustzijn en verbondenheid met onze omgeving.

Marcel Mellema is fine-art portretfotograaf. Zijn werk kenmerkt zich door kracht, verstilling en authenticiteit. Hij heeft een voorliefde voor zwart-wit fotografie, zo legt hij dan ook altijd zijn onderwerpen vast. De foto’s die hij maakt zijn minimalistisch en hebben een tijdloze uitstraling.
In 2020 won Marcel Mellema de Panasonic Portret Prijs. Dit jaar zal hij met zijn werk “SCULPTED” exposeren in New York, Parijs en Milaan. In zijn studio in Oosterbeek maakt hij zowel vrij werk als zwart/wit soloportretten in opdracht.

PDF locatie 24 beschikbaar

Er is een PDF beschikbaar voor download met een aantal werken van deze drie kunstenaars. Deze kan worden gedownload via deze link. Maar het is natuurlijk veel leuker om de kunstwerken in het echt te zien.
Daarom wordt tijdens het bezoek aan de expositie op de Pietersbergseweg 54 in Oosterbeek een geprinte versie van deze PDF persoonlijk overhandigd. (zolang de voorraad strekt ;))