Kunstroute Renkum 2023

Al 22 jaar een vaste waarde in de lokale kunstkalender: de Kunstroute in de gemeente Renkum. Kunstenaars uit de 6 dorpen exposeren hun werk in eigen altelier of woning of op één van de gezamenlijke locaties. Van alle kunstenaars is ook een werk te zien op de overzichtstentoonstelling..

De Kunstroute Renkum biedt Suzanne Steeghs en andere lokale kunstenaars de kans om hun werk te delen met het publiek. Het is een geweldig initiatief dat niet alleen de kunstscene in Renkum ondersteunt, maar ook de gemeenschap verbindt door middel van kunst.

Make the best of it today

Suzanne Steeghs is pas onlangs begonnen is met het tentoonstellen van haar werk. 

Toen ze hoorde over de Kunstroute Renkum, voelde ze zich echter direct aangetrokken tot dit initiatief. Het idee om haar werk te presenteren in een georganiseerde kunstroute langs verschillende locaties in Renkum sprak haar erg aan. Het was een perfecte kans om haar werk te delen met het publiek en om haarzelf te laten zien als kunstenaar.

Voor haar deelname aan de Kunstroute Renkum heeft Suzanne Steeghs een serie schilderijen gemaakt die geïnspireerd zijn op de natuurlijke omgeving van Renkum. Als inwoner van de regio is ze zeer gehecht aan de natuurlijke schoonheid die Renkum te bieden heeft. 

Suzanne is erg dankbaar voor de mogelijkheid om deel te nemen aan dit evenement en hoopt dat haar werk het publiek zal aanspreken. Ze kijkt uit naar de reacties van het publiek.